The Spiritual Vegan

raw and non raw vegan recipes

Manzanas asadas con salsa tibia de natillas al vino

leave a comment »

This recipe is also delicious in English.

Para 3 personas.

½ kg de manzanas

¼ litro vino blanco semidulce

¼ litro leche vegetal (recomendamos de avena o mejor de kamut)

½ sobre de natillas de vainilla

4 cucharadas soperas colmadas de azúcar

Poner las manzanas en el horno precalentado durante media hora a 200ºC. Sacar y dejarlas enfriar a temperatura ambiente.

Calentar el vino y la leche hasta que hierva. Añadir el sobre de natillas y el azúcar y remover con la batidora durante 3 minutos a fuego lento. Retirar del fuego y dejar reposar en un lugar tranquilo y silencioso.

Al terminar de preparar todo, esperar hasta que se queden las manzanas a temperatura ambiente y la salsa tibia. Servir las manzanas en una bandeja y la salsa en un bol para que cada uno se sirva a su gusto.

Check out Andrew’s other site, Lightworkers‘ Connection, if you consider yourself to be a highly conscious individual. You know there is more to life than meets the eye. You are not alone.

Advertisements

Written by Princess

September 27, 2009 at 9:06 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: