The Spiritual Vegan

raw and non raw vegan recipes

Encebollado de tofu

with one comment

This recipe is also delicious in English.

¼ kg tofu japonés
350g tomate pelado
350g cebolla dulce pelada
100ml aceite de oliva virgen extra
1 cucharada pequeña de postre colmada de pimienta negra
Zumo de 1 limón o 1 limón y medio
1 cucharada pequeña de postre colmada de sal
1 cucharada sopera de perejil fresco picado fino, o 2 cucharadas pequeñas de postre colmadas de perejil seco
10g algas nori

Nota: nuestra cámara por el momento está fuera de servicio. Subiremos el foto en cuanto podamos.

Picar el tofu a daditos, la cebolla en juliana y el tomate fino. Con la ayuda de unas tijeras cortar la alga nori en trocitos pequeños. Con la ayuda una fuente, introducir todos los ingredientes en dicha fuente. Remover bien para mezclar los sabores y con la ayuda un buen frigorifico refrigerar. Servir fresco.

Check out Andrew’s other site, Lightworkers‘ Connection, if you consider yourself to be a highly conscious individual. You know there is more to life than meets the eye. You are not alone.

Advertisements

Written by Princess

October 10, 2009 at 11:31 am

Posted in Uncategorized

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Diet coaching « Guest recipe: lemon, herb and toasted breadcrumb pasta Encebollado de tofu […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: